Persoonlijke coaching tijdens een 1-op-1 traject.

Wil je graag afslanken of op gewicht blijven? Wil je actief en in beweging zijn of juist je topprestaties nog verder verbeteren? Wil je minder lichaamsvet en meer spiermassa? Wil je alle aandacht voor jou en een persoonlijke benadering? Het kan allemaal. De 1-op-1 coaching van Pure Goals is gemaakt voor jou.

Pure Goals stelt speciaal voor jou een individueel programma samen.

Samen bepalen we welke doelen je gaat realiseren en welke tijd we daarvoor nemen. Je krijgt een gepersonaliseerd bewegingsprogramma en een voedingsadvies dat past bij jou en jouw leven. Tijdens coachingsgesprekken gaan we de diepte in en komen we tot de kern: welke belemmeringen voel je en hoe kunnen we die wegnemen om je doelen te bereiken.

Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse challenges en om mee te doen aan onze bootcamp. Alles staat in het teken om je die nieuwe, actieve leefstijl eigen te maken. Samen doorbreken we oude patronen om ze definitief achter te laten. Je leert wat zuiver kiezen is. Kiezen voor de juiste voeding en een gezonde leefstijl. Zodat je daar een leven lang plezier van hebt. Bij Pure Goals sta jij centraal.

Meld je nu aan of vraag om meer informatie.