Bereik je persoonlijke doel met de 21 dagen challenge.

Iedere maand start Pure Goals een nieuwe online 21 dagen challenge. Doe mee vanuit je eigen huis of waar je dan ook bent, door simpelweg in te loggen. Het is de kickstart voor een gezonde en actieve leefstijl. Stel je eigen doelen en ga voor weight loss, fat loss en/of muscle gain. Deelname kost 10 euro. De inleg wordt aan het eind van de challenge verdeeld over meerdere prijswinnaars. Als dat geen mooie stok achter de deur is!

Werk samen met Pure Goals aan je persoonlijke doelen.

Starten met sporten, afslanken en zuiver kiezen is moeilijk. Het kost tijd, je moet afstand doen van oude patronen en je moet het helemaal alleen doen. Dat werkt demotiverend en de kans op succes is dan niet zo groot. Maar het kan ook anders: doe het sámen! Samen met Pure Goals stel je realistische doelen. Wij inspireren, stimuleren en motiveren.

Iedere maand opnieuw starten er gelijkgestemden met de 21 dagen challenge. Mensen met wie jij in contact kunt komen om ervaringen uit te wisselen. Je bent niet alleen! Ga samen de uitdaging aan.

Wat houdt de 21 dagen challenge in?

In drie weken tijd krijg jij grip op je vitaliteit door:

  • Het stellen van gerichte en haalbare doelen.
  • Een persoonlijk voedingsadvies.
  • Een persoonlijk bewegingsplan.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze bootcamp.
  • 1x per week een telefonisch coachingsgesprek.
  • Toegang tot de groepsapp met andere deelnemers voor support en inspiratie.

Wat zeggen mensen over de 21-dagen-challenge ?

De 21 dagen challenge heeft voor handvatten gezorgd, zodat ik mijn persoonlijke doelen kon behalen. Ik heb meer energie, voel me fit en ben gemotiveerd dit vast te houden.

SarahVan 63.4 naar 60.4 kg

Meld je aan en start je gezondere, actieve leven nu!