Afvallen of afslanken met PureGoals?

Veel mensen denken bij afvallen aan diëten, hongerlijden of alleen maar shakes drinken. Afvallen heeft een negatieve klank gekregen.
Je hebt allerlei diëten geprobeerd, waarbij bepaalde voedingsmiddelen verboden waren. Maar op een gegeven moment ervaart je lichaam juist een tekort aan suikers, koolhydraten of vetten en gaat het in verzet. Dat is precies de reden waarom het zo moeilijk is om een dieet vol te houden.

Zo werkt dat ook met het calorieën tellen. Je legt jezelf en je lichaam een maximum op, dat op termijn niet haalbaar is. Want er komt een moment dat je lijf schreeuwt om energie en dan eet je het verloren gewicht er toch weer aan.
Stop met je schuldig voelen: ga het gewoon anders doen. Diëten werkt niet. Afvallen werkt niet. Maar dat hoeft ook allemaal niet. Wij helpen je afslanken. Want dat is wat je graag wil. Centimeters kwijtraken op een gezonde, positieve manier.

Met PureGoals op een vitale manier afslanken.

De oplossing is simpel: samen met een coach ga je op zoek naar een eetpatroon dat past bij jouw leven. Wij adviseren en ondersteunen jou in je nieuwe eetritme. Met PureGoals als ondersteuning werken we aan een nieuwe manier van eten, waardoor jouw interne ‘motor’ juist weer gaat branden. En dat heb je nodig om je (vet)reserves aan te spreken, te verbranden en af te voeren. Dat is het doel!
Je krijgt handige tips voor de juiste eetmomenten, je leert zuiver te kiezen als het om eten gaat en we inspireren je met lekkere recepten. Je zult merken dat je juist weer méér mag eten. Wij helpen jou op een vitale manier af te slanken. Zo boek je blijvend resultaat met een optimaal gevoed lichaam.

Hoe ziet een PureGoals eetdagboek eruit?

Een voorbeeld-dag
Ontbijt: een heerlijke chocolade shake met melk/yoghurt
Tussendoor: een frisse appel
Lunch: een bruine boterham met roerei
Tussendoor: een handje geroosterde amandelen
Avondeten: gebakken zalmfilet met frisse salade

Probeer ons ontbijt 6 dagen